fotomodel voor een dag foto
 

Verras uw partner met een unieke fotoshoot.

meer >>

  Bezorg uw emailadres en uw geboortedatum en maak kans op een gratis fotoshoot !
  *
  *
  *
 
u bevindt zich hier:. home | fotomodel worden

Fotomodel worden

Een carrière uitbouwen als professioneel model is jouw doel? Natuurlijk wil je starten met een portfolio die jouw mogelijkheden als model op zijn best toont. Verschillende looks, verschillende poses, portret, beautyshots,…in een professionele studio en op verschillende mooie locaties…

Bij verschillende fotografen je portfolio uitbouwen is vaak duur en tijdrovend. Sommige modellen hopen bij verschillende amateurfotografen op een goedkope manier een verzameling mooie foto’s te bekomen. Het resultaat is vaak teleurstelling en frustratie. Geef je carrière een vliegende start en vertrouw jouw portfolio toe aan ons team van professionals..

fotoshoot model foto 1
fotoshoot model foto 3
fotoshoot model foto 4
fotoshoot model foto 5

Hoe gaan we te werk ?

  • Een schitterend portfolio is steeds het resultaat van een goede voorbereiding. Tijdens een kennismakingsgesprek peilt fotograaf Bart Meeus naar uw wensen en verlangens. Samen met u zoekt hij naar naar uw sterke en misschien zwakkere punten.
  • De jarenlange ervaring van de fotograaf samen met uw ideeën garanderen op die manier een optimaal resultaat.
  • Onze visagiste maakt met u een voorstudie en planning voor de maquillage en haarstyling. Afhankelijk van uw wensen zal zij u coachen om tot een perfecte styling voor uw fotoshoots te komen. Onze visagiste zal u de ganse dag begeleiden en ervoor zorgen dat u steeds perfect voor de camera staat.
  • Tijdens de GRATIS viewingsessie gaat de fotograaf samen met u de sterkste beelden selecteren en u tonen welke verschillende presentatiemogelijkheden er zijn. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat!
  • Uw selectie wordt digitaal tot een oogverblindend resultaat geretoucheerd… uw garantie voor een vlotte start naar de top van de modellenwereld.

Onze formules
Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek

FOTOMODEL VOOR EEN DAG - Tel: 03/664.22.72 - Gsm: 0496/41.40.04 - email ons developed by Articho