fotomodel voor een dag foto
 

Verras uw partner met een unieke fotoshoot.

meer >>

  Bezorg uw emailadres en uw geboortedatum en maak kans op een gratis fotoshoot !
  *
  *
  *
 
u bevindt zich hier:. home | fotoshoot antwerpen

Fotoshoot Antwerpen

De fotoshoot met het fotomodelvooreendag-team gebeurt meestal in de omgeving van Antwerpen. Ben je zelf niet van Antwerpen en heb je graag dat het team in jouw stad komt, dan kan dit steeds besproken worden. Een studio fotoshoot gebeurt wel steeds in onze studio in Antwerpen zodat je die verplaatsing wel altijd zal moeten maken. Een fotoshoot bij u thuis behoort ook steeds tot de mogelijkheden. Vraag meer info.

Voorbeelden ' fotoshoot antwerpen'

fotoshoot antwerpen foto 1
fotoshoot antwerpen foto 3
fotoshoot antwerpen foto 4
fotoshoot antwerpen foto 5

Kies uw formule

halve dag fotoshoot

ELITE FOTOSHOOT FORMULE

HALVE DAG Fotoshoot vanaf € 230
meer details

   
1 dag fotoshoot

PRESTIGE FOTOSHOOT FORMULE

VOLLEDIGE DAG Fotoshoot vanaf € 395
meer details

Wie kiest voor een professionele fotoshoot in Antwerpen komt uit bij fotomodel-voor-een-dag. Ben je iemand die kiest voor een vliegende start voor zijn/haar carrière als model of die gewoon voor de fun een fotoshoot wil om er een mooie reeks beelden aan over te houden voor zichzelf…fotomodel-voor-een-dag is een voor de hand liggende keuze in Antwerpen. Voor een fotoshoot op locatie is Antwerpen een ideale uitvalsbasis want Antwerpen en omgeving kent heel wat fotogenieke plekjes. Tijdens het voorgesprek zal de fotograaf de mogelijke locaties in Antwerpen met je bespreken. De locaties die je kiest bepalen uiteraard mee de sfeer die in je foto zal zitten. Ken je zelf een mooie plek zal de fotograaf je graag daarin volgen. Ben je niet van Antwerpen en wil je een fotoshoot bij jou in de omgeving, dan is dat steeds bespreekbaar. Het fotomodel-voor-een-dag-team zal zich graag naar uw stad verplaatsen. Een fotoshoot in de studio gebeurt steeds in Antwerpen, dus als je niet van Antwerpen bent en je wil de shoot in de studio, zal je de verplaatsing naar Antwerpen sowieso moeten maken. Heel af en toe krijgen we de vraag een fotoshoot bij het model (de modellen) thuis te doen. Dit kan uiteraard besproken worden.

Onze visagiste (ook wel make-up artist genoemd) gaat eerst met jouw bespreken welke look best bij jouw past. Jij blijft ook hier weer de baas. Zoals jij je goed voelt! Ook je haar zal volledig restylet worden naar jouw wensen. Was je haar niet dezelfde dag maar de dag tevoren, zodat het makkelijk te bewerken is. Je komt best zonder make-up naar de studio. De fotograaf zal je steeds begeleiden in het poseren voor de lens. De fotograaf is gewend te werken met ervaren fotomodellen, maar ook met modellen die nul ervaring hebben en dus hun eerste stap zetten in de boeiende wereld van de modellenfotografie en portretfotografie. Is je leeftijd belangrijk voor fotomodel-voor-een-dag? Is er een maximum leeftijd om voor onze fotograaf te mogen poseren? Absoluut niet! Enige voorwaarde is dat je zin hebt om samen met het fotomodel-voor-een-dag-team samen te werken om mooie beelden te maken. Een fotoshoot bij een ervaren fotograaf is trouwens een goede manier om je zelfvertrouwen een boost te geven!

Heb je een maatje meer en wil je graag een professionele fotoshoot in Antwerpen? Bij fotomodel-voor-een-dag ben je meer dan welkom! Wees fier op je rondingen en toon jezelf langs je mooiste kant voor de lens. Laat je geen normen opdringen hoe jij er moet uitzien! Bij fotomodel-voor-een-dag zien we je graag zoals je bent. Waar je de fotoshoot ook wil plannen, een fotoshoot in Antwerpen op locatie of in de studio of in jouw omgeving, er zal steeds een voorgesprek plaatsvinden waarin we bespreken wat jouw wensen en verwachtingen zijn, zodat de beelden steeds volledig voldoen aan JOUW verwachtingen. Breng zoveel outfits mee naar de studio in Antwerpen als je wil. De visagiste en fotograaf zullen je helpen bij het uitkiezen van die outfits die best passen bij het beeld dat je voor ogen hebt.

Bij de viewingsessie gaat de fotograaf samen met jou op zoek naar de meest interessante beelden voor jouw portfolio, album of muurdecoratie. Deze GRATIS viewingsessie gaat ook steeds door in Antwerpen.

 


Facebook - twitter

FOTOMODEL VOOR EEN DAG
- Tel: 03/664.22.72 - Gsm: 0496/41.40.04 - email ons developed by Websitedokter