fotomodel voor een dag foto
 

Verras uw partner met een unieke fotoshoot.

meer >>

  Bezorg uw emailadres en uw geboortedatum en maak kans op een gratis fotoshoot !
  *
  *
  *
 
u bevindt zich hier:. home | fotoshoot koppels

Fotoshoot Koppel

We krijgen vaak de vraag van koppels, jong en oud, of ze bij ons ook terecht kunnen voor een ' fotoshoot koppel '. Een fotoshoot voor koppels is uiteraard perfect mogelijk. De prijs van de fotoshoot is dezelfde als die voor individuele shoots (met één model). De fotoshoot met koppels kent zeer veel succes rond Valentijn (een uitgelezen en romantisch cadeau!). De portfolio van jullie beiden zullen jullie nog jaren koesteren. Op welke manier jullie op de foto komen kunnen we uitgebreid bespreken bij het voorgesprek.

Voorbeelden ' fotoshoot koppels'

fotoshoot koppel foto 1
fotoshoot koppel foto 3
fotoshoot koppel foto 4

Fotoshoot koppel - formule

halve dag fotoshoot

ELITE FOTOSHOOT FORMULE

HALVE DAG Fotoshoot vanaf € 230
meer details

   
1 dag fotoshoot

PRESTIGE FOTOSHOOT FORMULE

VOLLEDIGE DAG Fotoshoot vanaf € 395
meer details

Een fotoshoot als koppel? Zijn jullie een verliefd koppel dat elkaar nog maar pas ontdekt heeft? Of zijn jullie al jaren elkaars soulmates? Wat jullie verhaal ook is, een fotoshoot als koppel is altijd een goed idee. Vaak doen we zo’n shoot in de fotostudio, wat altijd bijzondere beelden oplevert met een sobere intimiteit en persoonlijk karakter. Afwisselend portretten apart en samen levert gegarandeerd een rijke serie beelden die jullie persoonlijke relatie en individualiteit sterk in beeld brengt en ongetwijfeld een deel van jullie verhaal zullen worden in de toekomst. Steeds vaker kiezen mensen ervoor ook deze beelden als muurdecoratie te gebruiken. De fotograaf u zal bijstaan in keuze van het juiste beeld, formaat en presentatievorm (canvas, dibond, kader,…) Of denkt u meer aan een intiemer fotoalbum. De mogelijkheden zijn verrassend veelzijdig en tijdens de GRATIS viewingsessie komt het allemaal ter sprake. Met andere woorden…het fotomodel-voor-een-dag-team staat u bij van begin tot eind.

Bij een fotoshoot als koppel wordt steeds vaker gekozen voor een fotoshoot op locatie. Die locatie kiezen koppels vaak zelf, maar ook de fotograaf van fotomodel-voor-een-dag kent vele locaties in Antwerpen en omgeving die de moeite waard zijn. Voordeel van een fotoshoot op locatie is dat je als koppel je vaak iets beter op je gemak voelt. Een fotoshoot in de studio is ook wel wat statischer en voor onervaren modellen een net iets grotere uitdaging. Als koppel is zo’n fotoshoot, of je nu kiest voor een fotoshoot op locatie of in onze fotostudio in Antwerpen, altijd weer een leuke ervaring met steeds weer prachtige beelden die je nog lang zal koesteren.

Wil je graag een combinatie van een fotoshoot in de studio én op locatie, kies dan zeker voor de Prestige Formule (ganse dag).We starten dan meestal met een halve dag in de fotostudio in Antwerpen en in de namiddag gaan we verder op fotoshoot in Antwerpen op locatie. Andere opties zijn uiteraard te bespreken bij het voorgesprek.

Nemen we als koppel ook een visagiste (voor de make-up en haarstyling)? Waarom niet? De visagie voor 2 personen is bij fotomodel-voor-een-dag niet duurder dan voor één persoon. Dus is het vast ook een goed idee om als koppel voor de fotoshoot je onder handen te laten nemen door onze ervaren visagiste (jarenlange ervaring met fotoshoots!) Geen paniek mannen! Bij de mannen merk je op de foto niets van deze make-up! Je zal er gewoon perfect uitzien.

Een fotoshoot als koppel betaal je trouwens gewoon evenveel als een fotoshoot als enkel model. Doen dus! Schitterend idee voor een Valentijncadeau! Of huwelijksverjaardag! Of gewoon omdat het nu goed aanvoelt!

 


Facebook - twitter

FOTOMODEL VOOR EEN DAG
- Tel: 03/664.22.72 - Gsm: 0496/41.40.04 - email ons developed by Websitedokter