fotomodel voor een dag foto
 

Verras uw partner met een unieke fotoshoot.

meer >>

  Bezorg uw emailadres en uw geboortedatum en maak kans op een gratis fotoshoot !
  *
  *
  *
 
u bevindt zich hier:. home | fotoshoot lingerie

Fotoshoot lingerie

Een fotoshoot in lingerie is misschien al heel lang jouw droom. Of de droom van jouw partner om na de fotoshoot nog jaren te genieten van prachtige foto’s van jou in lingerie? Ook een fotoshoot in lingerie gebeurt steeds volgens jouw wensen, bij voorkeur in de fotostudio. De fotoshoot in lingerie kan ook samen met je partner gebeuren. Je partner zal nog vaak wegdromen bij het bekijken van jou portfolio. Ook een tof Valentijnscadeau!

Voorbeelden ' fotoshoot lingerie'

fotoshoot lingerie foto 1
fotoshoot lingerie foto 3
fotoshoot lingerie foto 4
fotoshoot lingerie foto 5

Fotoshoot lingerie - Kies uw formule

halve dag fotoshoot

ELITE FOTOSHOOT FORMULE

HALVE DAG Fotoshoot vanaf € 230
meer details

   
1 dag fotoshoot

PRESTIGE FOTOSHOOT FORMULE

VOLLEDIGE DAG Fotoshoot vanaf € 395
meer details

Misschien heb je wel eens vol bewondering een reclamefoto van een model in lingerie bekeken en je afgevraagd hoe het moet zijn om zo’n mooie foto’s te hebben van jezelf. Vandaag kan het met fotomodel-voor-een-dag. Met gegarandeerd schitterende beelden.(bekijk onze 100% tevreden kwaliteitsgarantie!) Een fotoshoot in lingerie (ook wel boudoir fotoshoot genoemd) is een heerlijk cadeau aan jezelf. Je zal de foto’s ongetwijfeld nog lang koesteren en fier zijn op jouw resultaat. De fotograaf zorgt met belichting en camerastandpunt dat je sterkste punten mooi in beeld komen. Eventuele onvolkomenheden worden vakkundig digitaal verbeterd. Onze ervaren visagiste (met ruime ervaring in fotoshoots in studio!) zorgt ervoor dat je er stralend uitziet. De fotograaf zal je ook helpen te zoeken naar de mooiste poses. Uiteraard ben jij weer de baas. Jij bepaalt welke stijl je best ligt. Eerder romantisch, uitdagend, sexy, femme-fatale? In de tijd dat we werken in de studio kan je een heleboel poses uitproberen met een grote diversiteit aan setjes (als je dat wil), zodat je zeker bent dat je op je mooist geportretteerd wordt. Soms begint een model wel eens een beetje onwennig aan een fotoshoot in lingerie, maar de fotograaf is hierop voorbereid en stelt je snel op je gemak. Een boudoirshoot kan je uiteraard perfect combineren met leuke shots in casual outfits, een elegant avondjurkje, je favoriete badpak of bikini. . En waarom niet, enkele portretten die je persoonlijkheid en schoonheid vastleggen. Jij bent de baas! Breng zeker je favoriet accessoires mee die de foto’s de juiste sfeer meegeven, zoals een hoedje dat goed bij je past of de nodige bling-bling De mooiste beelden kunnen we bewerken tot artistieke zwart-witbeelden die je jarenlang zullen vergezellen. De fotograaf zal je nadien ook helpen de juiste foto’s te kiezen voor je portfolio…en wie weet ook een mooie muurdecoratie?

Is een fotoshoot in lingerie bij fotomodel-voor-een-dag ook mogelijk als je een maatje meer hebt? Vast en zeker! Laat de maatschappij je niet opdringen wat de “ideale maten” zijn en toon fier je rondingen. Jij voelt je goed in je vel en dat mag gezien worden! Het fotomodel-voor-een-dag team ziet jou graag zoals je bent en brengt je op je mooist in beeld.

Bij het voorgesprek zal de fotograaf peilen naar jouw wensen. Een goede gelegenheid om eventuele vragen nog te stellen. Bij een boudoirshoot (fotoshoot in lingerie) kan het helpen, als je dat wenst, de fotograaf enkele beelden te tonen (eventueel uit een magazine of van het internet) die jou aanspreken. Het is uiteraard niet de bedoeling die foto’s te gaan namaken, maar het vergemakkelijkt het voor jou om duidelijk te maken wat je precies bedoelt en wat je wensen zijn. Bespreek met de fotograaf zeker ook hoe je de foto’s nadien wil gepresenteerd zien, want ook daar zijn er heel veel mogelijkheden die je zullen verbazen.

 


Facebook - twitter

FOTOMODEL VOOR EEN DAG
- Tel: 03/664.22.72 - Gsm: 0496/41.40.04 - email ons developed by Websitedokter