fotomodel voor een dag foto
 

Verras uw partner met een unieke fotoshoot.

meer >>

  Bezorg uw emailadres en uw geboortedatum en maak kans op een gratis fotoshoot !
  *
  *
  *
 
u bevindt zich hier:. home | model voor een dag

Model voor een dag

Het is jouw droom om één dag fotomodel te zijn?… je één dag Kate Moss te voelen?…in de spotlights te staan?…omringd te worden door professionals in een professionele studio?… te schitteren voor de lens van een ervaren topfotograaf die je sterkste kanten toont op adembenemende foto’s?

Een heerlijke ervaring met steeds een mooie verzameling superfoto’s als resultaat. Foto’s die jij en je partner levenslang zullen koesteren.

fotoshoot modelvooreendag foto 1
fotoshoot modelvooreendag foto 3
fotoshoot modelvooreendag foto 4
fotoshoot modelvooreendag foto 5

Hoe gaan we te werk ?

  • We  starten met een verkennend gesprek met fotograaf Bart Meeus. Hij zal peilen naar jouw wensen en verlangens.  Je kan eventueel foto’s van topmodellen uit magazines en tijdschriften tonen. Zo kan je jouw wensen en verlangens nog duidelijker overbrengen.
  • De jarenlange ervaring van on ze visagiste/haarstyliste staat garant voor een optimaal resultaat. Zij zal samen met jou bepalen welke look en styling bij jou passen. Zij heeft jaren ervaring in het coachen en stylen van beginnende fotomodellen, zodat niets een oogverblindend resultaat in de weg staat.

Hoe ziet mijn dag als fotomodel eruit?

    We splitsen de dag in 2 delen
  • In de vroege voormiddag starten we uiteraard met de ‘make-over’. Onze visagiste / styliste verandert je in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan, start de eerste fotosessie in de speciaal voor modellenfotografie ingerichte fotostudio. Fotograaf Bart Meeus geeft je met veel geduld en vakkennis voldoende aanwijzingen en feedback om je poseerwerk te perfectioneren. Onze visagiste / styliste staat je de ganse dag bij om alles perfect in beeld te brengen.
  • Na een lichte maaltijd volgt een tweede maquillage. In de namiddag starten dan op verschillende locaties een tweede en een derde fotoshoot. Deze locaties worden op voorhand met jou doorgepraat.

Wat nadien ?

  • Tijdens de GRATIS viewingsessie gaat de fotograaf samen met u de sterkste beelden selecteren en u tonen welke verschillende presentatiemogelijkheden er zijn. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat!

Onze formules
Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek


FOTOMODEL VOOR EEN DAG - Tel: 03/664.22.72 - Gsm: 0496/41.40.04 - email ons developed by Articho